Kickstartwebsites een initiatief van Perron18

Perron18 is een designbureau uit Nijkerk die ondernemers helpt met concept- en designdiensten. Naast een maatwerk website bieden nu ook Kickstartwebsites, waardoor een professionele website bereikbaar wordt voor iedere ondernemer, stichting of vereniging.

Yelloweb Organisatie

Waarom Kickstartwebsites

Een maatwerk website is niet voor iedereen haalbaar. De alternatieven die er zijn met ‘kant-en-klare’ websites zijn vaak tijdrovende projecten, want je moet uiteindelijk vaak toch zelf de website inrichten en vullen.

Zelf moet je de keuze maken uit een groot aanbod van templates en afbeeldingen, maar je bent geen designer en dat is nou net wat het lastig maakt.

Daarom is een Kickstartwebsite het juiste alternatief. Je bent niet onnodig veel tijd kwijt en je krijgt wel het webdesign met de beelden die aansluiten bij jouw identiteit. En dat voor een betaalbare prijs. 

Hoe doen wij dat?
Het verschil tussen een ‘kant-en-klare’ template website en een Kickstartwebsite is dat bij ons het voorwerk gedaan door het creeren van beroepsgerichte webdesigns door professionele designers. En diezelfde designers maken ook jouw website. Van A tot Z! 

Zo bespaar jij tijd en geld en krijg je de website die jouw onderneming verdient! 

 

Beroepsgerichte webdesigns

Wij hebben veel beroepsgerichte designs ontworpen waaruit wij samen een passend design kiezen voor jouw website.

Wij integreren jouw logo en huisstijl zodat de website helemaal past bij jouw bedrijf.

En wij zijn niet alleen online bereikbaar, maar je bent bij ons van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en inhoudelijk gesprek waarbij jouw onderneming en wensen centraal staan.

Wij maken jouw website compleet

Jouw teksten en beelden plaatsen wij op alle pagina’s. Dit wordt gedaan door professionele webdesigners waardoor jouw website de perfecte uitstraling krijgt en alles op de juiste plaats staat.

Zo wordt het totale plaatje een kloppend verhaal. Wij testen alle functionaliteiten en zetten jouw website live.

Nu geef jij jouw bedrijf een kickstart met een professionele website!